Povestiri din curtea școlii, pe scenă

După o avanpremieră de mare succes, care a avut loc în cadrul unui eveniment privat la Seneca Anticafe, la finalul lunii februarie, spectacolul Povestiri din curtea școlii a avut trei reprezentații în luna martie, toate cu casa plină.

Premiera spectacolului a avut loc în data de 11 martie, 2016, la Impact Hub Bucharest, unde au umplut sala peste 100 de spectatori. Pe parcursul lunii martie, trupa de tineri actori a jucat cu entuziasm pe alte două scene din circuitul cultural independent. Pe 19 martie am avut o reprezentație în cadrul festivalului HomeFest, iar pe 28 martie am jucat la Teatrul LUNI de la Green Hours.

Continuăm spectacolul, cu încă trei reprezentații în luna aprilie. Marți, 5 aprilie, ARCUB ne găzduiește la Hanul Gabroveni (Sala Arcelor), în cadrul unui eveniment mai amplu organziat de Agenția Împreună și ARCUB cu ocazia zieli internaționale a romilor.

Sâmbătă, 16 aprilie, vom fi la Clubul Țăranului, iar pe 18 aprilie, ne întoarcem în cartier, pentru o reprezentație la Școala Generală 148. Mai multe detalii despre următoarele evenimente, aici.

Fotografii realizate la reprezentațiile piesei, de Adi Tudose